Våra tjänster

Vi är certifierade att utföra elinstallationer för alla typer av ändamål. Här nämner vi en del av allt vi gör. Tveka inte att höra av er till oss med förfrågningar.

Solceller

Att installera solceller på din fastighet är bra för både planeten och plånboken. Du får lägre driftkostnad från dag ett och höjer dessutom värdet på ditt hus. Vi erbjuder kompletta solcellssystem med produkter av hög kvalitet.

Elbilsladdare

Vi installerar laddboxar från Garo och andra märken med varianter för alla behov. Laddboxarna har en stilren design och kan installeras både inomhus och utomhus. Boxarna är förberedda för lastbalansering, vilket gör att laddningen anpassar sig efter fastighetens övriga elförbrukning. Det går även att välja till wifi för smarta styrfunktioner.

Privatperson

Vi utför alla tänkbara elarbeten, allt från nybyggnationer till renoveringar och service. Vi kan bland annat hjälpa dig med felsökningar, nätverksinstallationer, golvvärme, byta elcentral och sätta in jordfelsbrytare. Vi gör också smarta hus-installationer med Plejd och Wiser.

Industri

Vi kan hjälpa ditt företag med de flesta elarbeten så som felsökning och service, nätverksinstallationer, energieffektivisering, belysning och maskininstallationer. Vi jobbar även med industriautomation.

Fastighetsbolag

Nätverksinstallationer för fiber, renovering, ombyggnation av mätartavlor, service, felsökning och värmekablar för tak är några av de jobb vi kan utföra åt dig som fastighetsägare.

Rulla till toppen